WAT ANDEREN VAN
MIJ ZEGGEN, MAG
JE BEST GELOVEN.

Van jezelf zeggen dat je goed bent. Dat komt meestal niet zo goed over. Maar gelukkig is er LinkedIn:
Nico en ik werken al enkele jaren samen. Nico’s affiniteit met ICT maakt dat we altijd snel tot de juiste teksten komen. Of het nu gaat om een persbericht, een webtekst of een klantcase. Nico stond ook aan de voet van onze styleguide voor communicatie. Nico is snel, punctueel, enthousiast en altijd bereid om een extra stapje te zetten. We vormen samen een team!
Ilse Smulders, Director Marketing | Detron
Nico heeft aan een half woord qua briefing voldoende, hij is heel creatief, hij is heel responsief en haalt zijn deadlines altijd ruimschoots.
Frank Conjaerts, Marketing and communications specialist | ING Investment Management
Had ik al die tijd het idee dat ik de beste copywriter van Nederland was, dat idee werd pijnlijk met de grond gelijk gemaakt toen ik Nico’s teksten las. En vol bewondering zijn gedisciplineerde werkwijze zag.
Herbert van Hoogdalem, Professional Outsider, Business Strateeg, Creative Director, Coach
Nico levert als copywriter goed werk. Flexibel en prettig om mee samen te werken. Iedere deadline wordt gehaald, hoe kort ook.
Alice De Groot, Head of Marketing & Communication | Koninklijke Nederlandse Munt
Nico is echt een hele scherpe tekstschrijver. Onze lat ligt hoog maar Nico heeft daar ruimschoots aan voldaan. Bovendien prettig om mee samen te werken. Als er weer een communicatieadviseur zwanger is, is hij de eerste die ik bel :-).
Ineke Nouwens, Manager Marktmanagement, Marketing, Communicatie & PR | ABAB Accountants en Adviseurs
Nico is een vakman op het gebied van tekstschrijven en redigeren.
Maud Sliepen, Product Marketing Manager | Windows
Zowel in creatieve conceptontwikkeling als in copywriting laat Nico telkens weer zien in korte tijd de materie te doorgronden en te vertalen naar leesbare, aantrekkelijke producties.
Roland de Wit, Manager Sales Operations | ADP Nederland
I found that Nico provided a super level of attention to the project with immediate responsiveness that made the distance (I am in the US) a non-issue.
Lori Serure, Senior Manager, Interactive Marketing and Communications | Citrix US